Over ons

Cursuscentrum Banderthof

In de huidige turbulente tijden zijn culturele instellingen broodnodig om het menselijke en sociale aspect te voeden. Als tegengewicht voor ons vaak drukke bestaan kunnen we ons bezighouden met creatieve en culturele zaken, en zo beter in balans blijven.

Als cursuscentrum hechten we dan ook veel belang aan sfeer, vrijheid en veiligheid, gecombineerd met menselijk contact. In een dergelijke omgeving voelt men zich prettig en kan iedereen zich overgeven aan zichzelf. Van elkaar leren en een andere kijk krijgen op de wereld, daar draait het om bij cursuscentrum de Banderthof. Onze docenten, zelf allen actief kunstenaar, nodigen u hiertoe uit in hun cursussen.

Cursussen en activiteiten

Ons cursusaanbod is breed, laagdrempelig en voor alle leeftijden. Op onze website treft u het volledig overzicht aan van onze reguliere cursussen. De lestijd verschilt vaak per cursus en staat apart vermeld. Let hier zelf goed op.

Ook bieden we regelmatig workshops en korte cursussen aan die naast ons basispakket als proeftuin dienen. Verder verzorgen wij op aanvraag activiteiten voor bedrijven of sociale gelegenheden zoals kinderfeestjes.

Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen? Schrijf u dan direct in via ons aanmeldingsformulier. Wilt u meer informatie? Vraag onze gratis brochure aan via het contactformulier.