Geannuleerd: 5 april open dag/expositie

Cursuscentrum Banderthof

Geannuleerd: 5 april open dag/expositie

banderthof-banner-icon-header

Deze activiteit is i.v.m. de maatregelen omtrent Covid-19 geannuleerd. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe datum.

Zet alvast in uw agenda! Op zondag 5 april aanstaande opent de Banderthof, hét creatief en cultureel centrum in Echt, haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Ook dit jaar zullen alle docenten u vrijblijvend informeren over ons cursusaanbod in het nieuwe seizoen, en tonen zij werk van cursisten uit voorgaande seizoenen. U zult verrast zijn van hetgeen u zelf kunt maken!

Ook het bestuur dat bestaat uit vrijwilligers kan u uitvoerig informeren over de vele mogelijkheden bij de Banderthof. Enkele docenten zullen demonstatie lessen geven, zodat u een goed beeld kunt krijgen wat u tijdens een cursus kunt verwachten. U kunt tijdens deze dag inschrijven voor het komende cursusseizoen dat start in de tweede week van september.

De open dag vindt plaats op zondag 5 april van 11:00 tot 16:00 uur in ons sfeervolle gebouw aan de Wilhelminalaan 151 in Echt. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte bij ons gebouw.

Bij de Banderthof worden cursussen gegeven op het gebied van schilderen, keramiek, brons en beeldhouwen. De cursusduur varieert van ééndaagse workshops tot cursussen van 22 lessen (in overleg kunt u ook in september of januari starten met een halve cursus van 11 lessen).

Bent u een nieuwe cursist en een snelle beslisser? Schrijf u dan tijdens de open dag in en krijg 5% korting op een volledige cursus (=22 lessen).

Kortom, u bent allen van harte welkom in ons pand in Echt op zondag 5 april van 11:00 tot 16:00 uur, de koffie staat klaar!

Wilt u niet wachten tot de open dag? Kijk dan direct bij onze cursussen of volg ons op Facebook om te zien wat voor moois er wordt gemaakt.