Schilderen

Creatief Centrum Echt

Schilderen

Schilderen op woensdagavond

Docente Gonnie Perree

Dat breekt de week en geeft je de mogelijkheid om in een groep je eigen wensen en eventuele ervaring in tekenen en schilderen uit te werken en heerlijk bezig te zijn met het maken van werkstukken op papier of hout. Alle mogelijke technieken kunnen gebruikt worden, met tekenmateriaal en schildergerei. Potlood, houtskool, aquarel, acryl en olieverf en meer, dat wat het beste bij je idee past. Groot, klein, collages, heerlijk om je zo uit te leven. De docent begeleidt u in zelfgekozen onderwerp of reikt thema’s aan. We zijn zo’n twee uur bezig op de ruime zolder van Creatief Centrum Banderthof en de sfeer is zeer ontspannen en gemoedelijk, ook nieuwelingen voelen zich meteen welkom.

Woensdagavond

22 lessen van 2 uur wekelijks

Kosten 262,- euro

Start 2e week van september

Docente Gonnie Perrée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.