2 april open dag/expostie

Cursuscentrum Banderthof

2 april open dag/expostie

Na een paar jaar afwezigheid door COVID-19, is op zondag 2 april eindelijk weer een expositie van onze cursisten. Er zijn prachtige werken te zien van Edelsmeden, Keramiek en Schilderen zijn prachtige werken te zien. Ook kunt u het resultaat bewonderen van onze nieuwe kids schilderclub die onlangs weer is begonnen.

Nieuwsgierig? Kom dan vooral eens kijken naar de creaties van onze creatieve talenten. Benieuwd wat u tijdens de cursussen kunt doen? Er zullen demonstraties zilvergieten plaatsvinden en er is zelfs de mogelijkheid om een hangertje te laten maken. Ook is er een demonstratie wolvilten en kunt u deelnemen aan verschillende workshops.

Naast de expositie kunt u zich tijdens de open dag oriƫnteren op alle cursusmogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt tijdens deze dag ook inschrijven voor het volgende cursusseizoen dat start in september.

De open dag vindt plaats op zondag 2 april van 13:00 tot 17:00 uur in ons sfeervolle gebouw aan de Wilhelminalaan 151 in Echt. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte bij ons gebouw.